Vilken kultursommar vi haft!

Tack för en härlig kultursommar från er ”kraftiga” kulturförening (se EP-bilden här bredvid)! En kultursommar tack vare er som deltagare och ledare i teatergrupper, Lerskapardagar och utbytet mellan Freudenstadt & Enköping. Tack vare musiker i Väsen och Gyttring samt skådespelare i Kulleteatern. Tack vare er alla som kommit som publik och besökare! Tack vare våra samverkande bygdegårdar Österundagården och Frösthults Bygdegård.
Tack vare vår samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan Enköping, Kulturskolan Enköping och Fjärdhundra församling Svenska kyrkan.
Tack vare stöd från Enköpings kommun.
Sist men inte minst vill vi lyfta oss kulturfixare i föreningen! 🥳
Tack vare oss alla har det blivit sommarteater, konserter, musikutövande, konst och teaterskapande. Vi säger bara kultur på landsbygden!!! 🌻🌼🎉 Som ibland gör en liten turné till staden. 😉
Så avslutades sommaren med en mycket stolt dag, som Paddebo kulturförening helhjärtat stödjer. För äntligen arrangerades för första gången Pridefestival i Enköping och så klart vi var med. Så stolta över våra medlemmar! Lukas som invigde Enköpings pride och Emry som bjöd på två av sina sånger. Starkt och berörande från er bägge två. Hjärtetack till er och Enköpings prideförening som arrangerat.
Så fint att vara med på Enköpings första Pridefestival och parad. 🏳️‍🌈

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *